Att Skriva

Lite skrivbakgrund och sånt

Hej söta ni som läser!

Eftersom detta är en ny blogg så tänkte jag att jag kan ta och köra en liten presentation för er som inte känner mig från tidigare (fast kanske ni som känner mig även hittar något nytt).

Mitt namn är Emzi och jag är 21 (20!) år gammal. Jag har ett otroligt stort intresse i att skriva och det är därför jag startat den här bloggen. Jag började skriva när jag gick i högstadie och har gjort det enda sen dess och det är ju ganska så många år. Ibland känns det som om jag gjort det hela mitt liv, men det är ju inte riktigt sant.

Hela intresset till att skriva upptäckte jag när jag upptäckte Harry Potter fanfiction fenomenet på Hoggy (hogwarts.nu RIP) och började själv skriva fanfiction. Jag skriver HP fanfiction fortfarande och kommer troligen att göra det i många år ännu.

Efter HP fanfiction så fick jag upp ögonen för jrock (japansk rock) och började skriva fanfiction om jrock band och sådant. Det lever också fortfarande kvar och jag har några berättelser som jag vill skriva färdigt.

Nu på senaste tiden har jag faktiskt skrivit en hel del helt eget även på sidan om allt det andra. Ni som läst gamla bloggen vet att jag var med i NaNoWriMo förra November och fick ihop 30 000 ord på en berättelse som inte är fanfiction. Jag är själv mycket stolt över mig själv för det och hoppas kunna fortsätta skriva på berättelsen.

Här har ni inlägget i gamla bloggen med en lista på berättelser jag skrivit med länkar till sidor där ni kan läsa en del. Om ni vill läsa. Jag vill dock påminna er om att vissa berättelser är gamla och kanske smått dåligt skrivna.

Om ni vill veta någonting mer så får ni mer än gärna fråga. Jag svarar på allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *